Najsvježije novosti Arsenal F.C.

___________________proud to be Gunner____________________

08.03.2008.

Najava za nedelju

 
 
sagna_wigan.jpgEuforija nakon pobjede na San Siru se jos nije stisala a na radu je gostovanje na, po mnogima, 'najlosijem terenu u Premier Ligi', kod Wigan Athletica. Topnici moraju zaboraviti na Ligu Sampiona i 100% se skoncentrisati na Wigan ako zele do tri nova boda. Ne bas lagan zadatak rekli bismo, ali Arsene Wenger vjeruje da ce tim pokazati istu zelju za pobjedom.

"Spremni smo za izazov jer smo uz Bayern i Inter, jedina ekipa u Evropi koja je zabiljezila samo jedan poraz u domacoj ligi. Ovaj tim ima nevjerovatnu glad za uspjehom i pobjedama i to je razlog sto sam vjerovao u njih od samog pocetka sezone. Timski duh je odlican i svi su jako skoncentrisani i spremni za izazov."

"Ocekujemo veliki otpor i iako smo culi izvjestaje da imaju jedan od najlosijih terena, po meni je to draz Premier Lige. Da bi bilo sampioni, morate biti spremni da igrate protiv bilo koga i na bilo kakvom terenu - od Milana do Wigana! To jeste potpuno drugacija igra ali cilje je uvijek pobjeda. To je pravi kvalitet po meni"

Wenger nece moci racunati na Theo Walcotta i Abou Diabya koji su pokupili povrede u utakmici protiv Milana dok se ocekuje povratak Robina van Persiea. Kolo Toure i Alex Song su pod upitnikom.
Arsenal Football Club

UTAKMICE
zadnja utakmica:
Image and video hosting by TinyPic

slijedeća utakmica:

Image and video hosting by TinyPic

DRESOVI
Home

Image and video hosting by TinyPic

Away

Image and video hosting by TinyPic

3rd

Image and video hosting by TinyPic

Ankete
Anketa 1:

Ko je najbolji igrac Arsenala?
Cesc Fabrergas
Emmanuel Adebayor
Robin van Persie
Eduardo da Silva
Neko drugi
  
pollcode.com free polls


Anketa 2:

Koji igrac je visak u Arsenalu?
Ovako je dobro
Nichlas Bendter
Matthew Connoly
Alexandre Song
Justin Hoyte
  
pollcode.com free polls
BROJAČ POSJETA
5373

Powered by Blogger.ba

desing by kemo966
Free Music
Free Music