beats by dre cheap

Flamini odbija kriviti loš teren

flamini_goal.jpgKao i kada igra, Mathieu Flamini i van terena ostaje beskompromisan. Mnogi bi razloge lose igre protiv Wigana traili u katastrofalnom terenu ali ne i Flamster. On trazi od suigraca da budu spremni na veliku borbu do kraja jer samo tako mogu zavrsiti na vrhu.

"Naravno da smo bili frustrirani. Dali smo sve od sebe u utorak i onda smo morali to ponoviti protiv Wigana. Ali nije bilo lako, uslovi su bili jako losi ali moramo ostati fokusirani, kako napadacki tako i odbrambeno. Nismo imali srece u nejdelju"

"Teren je bio katastrofalan ali sta sada? Isti je bio za oba tima. Naravno to jeste poremetilo nasu igru jer smo morali igrati dosta dugih lopti, ali ne mozemo sada 'kukati'! Morali smo postici gol i nismo. Sada se moramo skoncentrisati i raditi jos jace na treningu kako bismo bili spremni za Midlesbrough."

"Uvijek je tesko nakon teske utakmice, kao sto smo mi imali protiv Milana, da se odigra u istom tempu. Falilo nam je koncentracije u zavrsnici ali i to se desi. Imamo kvalitet i jaki smo tako da moramo nastaviti dalje!" - rekao je neumorni veznjak.

Najsvježije novosti Arsenal F.C.
http://arsenalfanclub.blogger.ba
12/03/2008 10:05