beats by dre cheap

Nema trošenja na ljeto!

Srijeda, 12 Ožujak 2008
arsene-wenger.jpgArsene Wenger je jos jednom potvrdio da nece biti velike trosnje novca tokom ljetnog prelaznog roka. On je rijetko trosio velike pare na igrace i umjesto toga, dovodio po nekoliko mladjih perspektivnih momaka koje je kasnije pretvarao u zvijezde. Kao glavni razlog da nastavi tako, on je naveo veliku vjeru u sadasnji tim.

"Zadrzat cu povjerenje u njih (trenutni tim) jer smo svi radili veoma tesko da bi bili gjde jesmo sada. Rekao sam nekoliko puta prije, menadzerov posao je da pronadje balans u timu sa igracima koje ima. Mi imamo novac jer smo napravili novac a napravili smo novac jer smo donosili pravilne odluke."

"Po meni, fudbalski tim nije samo kupovina i prodaja igraca. Fudbalski tim je pravljenje igraca, stvaranje tima i prolazak zajedno kroz sve faze 'odrastanja'. Isto tako, za mene nema veceg zadovoljstva osim vidjeti kako se tim stvara polako i kako postizu sjajne stvari. "

"Novca ima, i da bi potrosio neku veliku sumu, morao bih biti 100% uvjeren da je to za dobrobit kluba i da to nece donijeti nikakvu stetu. Ali ja sam u situaciji u kojoj sam spreman na ono sto dolazi u buducnosti i zbog toga necu biti primoran praviti nikakve rizicne odluke/transfere" - rekao je na kraju Wenger.

Najsvježije novosti Arsenal F.C.
http://arsenalfanclub.blogger.ba
13/03/2008 09:26